REUTERS/Maxim Shemetov / REUTERS
RADE KAKO IM PAŠE

KAKO JE OVO MOGUĆE?! RED BULL PROTIV RIJEKE DOBIO VELIKA KRILA IZ UEFE I TO NA SAM DAN UTAKMICE Prvo im 'odrezali' kaznu, a onda naglo okrenuli ploču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2017. 01:09

Kazali smo dan uoči susreta da se u Red Bull Salzburgu još uvijek nadaju Kosovaru Valonu Berishi, sjajnom veznom igraču. On je protiv Hiberniansa na Malti u prvoj utakmici drugog pretkola zaradio izravni crveni karton, na temelju čega mu je UEFA “odrezala” dvije utakmice suspenzije.

Propustio je uzvrat i trebao je propustiti prvih 90 minuta protiv Rijeke, no na dan utakmice u jutarnjim satima u domaći je klub stigla “čestitka” UEFA-ine žalbene komisije - Valon Berisha smije igrati protiv Rijeke!

Red Bull je za njih dobru vijest odmah objavio na svojim internetskim stranicama te na društvenim mrežama što je naišlo na opće oduševljenje tamošnje javnosti i navijača. Ovo je zasigurno bio velik vjetar u leđa Austrijancima, obzirom da UEFA rijetko na ovako radikalan način mijenja odluke Disciplinske komisije.

Iako je vrlo vjerojatno uigravao sastav bez ovog sjajnog Kosovara, trener domaćina odlučio ga je uvrstiti u početnu momčad, a kako i ne bi kada je Berisha jedan od najboljih igrača Red Bulla te je tijekom čitavih 90 minuta bio konstantna opasnost po vrata Rijeke. Na kraju ostaje upitnik, što bi bilo da nije igrao, tim više što je i Rijeka u drugom poluvremenu nesretno ostala bez kapetana Župarića...

Linker
24. travanj 2024 21:14