Damir Krajac/ Hanza Media / Hanza Media
GOSTI IZ NORVEŠKE

KIŠA I VJETAR DOČEKALI NORVEŽANE, A ONDA SE UPOZNALI I S MAKSIMIROM 'Vaš je stadion stvarno velik, možda smo trebali igrati na nekom manjem'

Piše: Ivan ŠtenglObjavljeno: 27. srpanj 2017. 00:51

Goste iz Oddsa dočekalo je u Zagrebu pravo jesensko vrijeme. Kiša u kombinaciji s vjetrom uvjeti su na koje su Norvežani navikli. Njihovo javno upoznavanje s Maksimirom trajalo je svega 15-ak minuta prije nego što su zatvorili trening. Inače, Odds nije jedan od giganata iz Norveške, oni primjerice još uvijek čekaju svoj prvi naslov prvaka, a posljednji im je trofej osvojeni kup iz 2000. godine. Nakon odrađenog treninga uslijedila je i press-konferencija.

Njoj su pristupili glavni trener Dag-Eilev Fagermo i kapetan Steffen Hagen. U malobrojnom društvu novinara gosti su željno iščekivali pitanja. Na pitanje o očekivanjima trener je rekao sljedeće:

- Sam teren izgleda vrlo dobro, a što se tiče protivnika, smatram da je Dinamo mnogo više ofenzivan nego defenzivan. Upravo preko njihovih bokova vidimo svoju najveću priliku. Mi smo za razliku od njih kolektivno organizirani.

Trener se osvrnuo i na rezultat koji bi ga zadovoljio.

- Pa, teško mi je reći jer se igraju dvije utakmice i jako će važna biti i naša domaća utakmica.

Nakon trenera, nekoliko je riječi dodao i kapetan momčadi.

- Vaš je stadion stvarno velik u usporedbi s našim, koji prima svega 12.500 ljudi. Stvarno bih želio da bude dobra atmosfera, bit će šteta ako stadion ne bude pun. Možda smo trebali igrati na nekom manjem stadionu, haha.

Linker
18. travanj 2024 02:37