CROPIX
SIROMAŠNA PREDSTAVA

LEGENDA DINAMA NAKON ŠPIJUNSKE MISIJE U EUROPI 'Dinamo je favorit, ali ispali su već Rangers i Galatasaray, pa tko je to mogao očekivati!

Sportski direktor Dinama uživo je gledao utakmicu Norvežana, prvog protivnika Modrih u kvalifikacijama za Europsku ligu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2017. 00:37

Sportski direktor Marijan Vlak uživo je promatrao utakmicu Odds - Vaduz (1:0) te nam je jučer prenio zapažanja o budućem suparniku Dinama u kvalifikacijama za Europsku ligu.

- Kratko i jasno, ne bježimo od uloge favorita. Kvaliteta je neosporno na našoj strani, ali to ćemo morati dokazati na travnjaku - prvo je što nam je kazao Vlak.

Veli da smo ove sezone već mogli svjedočiti o sudbinama favorita koji su ‘morali’ proći.

- Ispali su, recimo, Rangers i Galatasaray, tko je to mogao očekivati, zar ne? Upravo ti događaji moraju biti upozorenje za nas. Nikako ne smijemo ući podcjenjivački u utakmicu s Oddsom. Ozbiljan je to protivnik koji zahtijeva maksimalno ozbiljan pristup.

Kad se radi o utakmici odigranoj u četvrtak, Vlak je kazao:

- Sasvim je valjda jasno da ću detalje o Oddsu sačuvati za trenera Cvitanovića. Inače, bio je to maksimalno neizvjestan dvoboj Oddsa i Vaduza. Domaćini su ga prelomili u završnici. Od starta su čuvali prednost iz prva utakmice od 1:0, dok su gosti pokušali stvoriti prilike kroz igru, posjedom lopte. Sve je to ipak izgledalo siromašno, što je na kraju potvrdila i statistika.

Sportski direktor Modrih je zaključio:.

- Generalni dojam je da su Norvežani čvrst, organiziran i discipliniran protivnik, da smo mi bolji i da smo svakako favoriti, a opet ponavljam, sve ćemo to morati pokazati na travnjaku u dvije utakmice.

Linker
24. travanj 2024 05:45