Screenshot
'BIO JE JAKO DOBAR...'

MEDIJI RAZMONTIRALI TRENERA LEVSKOG UOČI HAJDUKA Otkrivena nepoznata epizoda iz Nikijevog života: Vidio sam snimku i shvatio da je on sada trener...

BUGARSKI MEDIJI Portal Trud objavio nepoznatu ugostiteljsku prošlost trenera Levskog pred sofijsku utakmicu s Hajdukom
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 19. srpanj 2017. 20:21

Nogometaši i stručni stožer Levskoga izolirani su od javnosti još od prvoga susreta s Hajdukom u Dugopolju, pa se njihove riječi očekuju tek večeras kada je službena press konferencija uoči uzvratnoga susreta s Bijelima u Sofiji. Momčad radi u tišini, no u medijima je objavljena prava “bomba”.

Iz Južne Afrike

Portal Trud, donosi priču koja se tiče trenera Levskoga, Nikolaja Mitova, odnosno intervju s vlasnikom restorana u Južnoafričkoj Republici. Zapravo, redakciji Truda, javio se Pavel Sariev, koji je želio zaželjeti sreću svom bivšem radniku Nikolaju Mitovu. Naime, Mitov je kod njega u restoranu radio kao konobar, prije nego što je postao nogometni trener. Bilo je to nakon što je završio nogometnu karijeru koja nije bila posebno uspješna, jer nije bio neki veliki igrač. No put ga je doveo u Južnu Afriku.

- Niki je došao u naš talijanski restoran “Fratelli”, negdje na početku novoga milenija, mislim da je bila 2003. godina - pojasnio je Sariev.

Tijekom posljednjih dana po bugarskim medijima vrtjela se snimka kako Mitov u Dugopolju, prstima slikovito objašnjava Jordiju Gomezu na kojoj bi poziciji trebao igrati u zadnjih dvadeset minuta. Bilo je dosta sprdanja u komentarima, na kojem je jeziku Mitov Gomezu objašnjavao taktiku... Ta je snimka došla i do Sarieva koji se javio iz daleke Južne Afrike...

- Vidio sam snimku i shvatio da je on sada trener Levskoga. Ja mu želim veliku sreću da prođe Hajduk u Europskoj ligi te da ima još drugih uspjeha. Sjećam se da je u Južnu Afriku došao iz Londona, te da je nekoliko mjeseci radio kod nas kao konobar, a poslije se vratio u Bugarsku. Bio je jako dobar konobar, nisam imao nikakvih problema s njim. Volio bih da navrati kod nas i da bude gost kada bude imao vremena - rekao je Sariev.

Glasovi navijača

Isti medij plasirao je i izjavu lokalnoga momka po imenu Becky koji je navodno s njim radio u to vrijeme.

- Niki je bio moj najbolji prijatelj, bio je odličan kolega. Želim mu puno uspjeha - kazao je Becky, a na snimci se čuje da ga netko upućuje u to što treba reći.

E sad, je li Mitov bio konobar ili nije prije 14 godina, manje je važno, što se Hajduka tiče, bitno je ono što će servirati Splićanima u uzvratu na praznom stadionu pokraj kojega će biti videozid na kojemu će navijači gledati utakmicu, a glasovi će sigurno dopirati do njihovih ljubimaca.

Linker
25. travanj 2024 16:41