Reuters / Maxim Shemetov Livepic
EUROPSKA LIGA

MOURINHO STIGAO U RUSIJU I OSTAO U NEVJERICI 'Teško mi je povjerovati da ćemo tamo morati igrati. Pitanje je može li se to zvati travnjakom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 15:37

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho 'poludio' je kada je vidio kakav travnjak očekuje njegovu momčad u sutrašnjem (četvrtak) prvom ogledu osmine finala Europske lige na gostovanju kod Rostova.

Portugalski strateg nije birao riječi da bi opisao stanje u kojem se travnjak nalazi i usporedio ga je s onim na stadionu u Pekingu na kojem je prošlog ljeta trebao biti odigran veliki mančesterski derbi.

"Poput onog u Pekingu. I dalje mi je teško za povjerovati da ćemo na njemu sutra igrati. Znam da moramo, ali pitanje je može li se to zvati travnjakom", komentirao je Mourinho.

"Ne znam zaista koju bih momčad postavio. Sada imam puno za razmišljati jer sam zaista očekivao nešto bolje, na čemu se da igrati. Na vrlo sličnom travnjaku u Kini prošlog ljeta smo ja i ljudi i Manchester Cityja odlučili da nećemo igrati, ali sada ćemo, čini se, morati. Imao sam kratak razgovor s gospodinom iz UEFA-e kada sam pregledavao travnjak. Kada sam mu rekao što me zabrinjava gospodin mi je rekao da su igrači osigurani i da ako im se išta dogodi - nema problema".

Linker
16. travanj 2024 18:31