CROPIX
POČETAK EUROPSKOG PUTA

OSJEČANI 'NE ŽELE CJEPIDLAČITI', ZEKIĆ ODBIJA KRITIKE 'Igrači su bili pod pritiskom, ali uzeli smo ono što smo htjeli, a sve drugo će se zaboraviti'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 30. lipanj 2017. 00:01

Nogometaši Osijeka pobjedom su startali u kvalifikacije za Europsku ligu. Slavili su 2:0 na gostovanju kod Sante Colome u Andori iako je do 80. minute bilo 0:0. Prvi gol je djelo Mioča iz odbijanca nakon promašenog penala Ejupija, a Lukić je duboko u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu.

"Da mi je netko ponudio ovakav rezultat, odmah bih ga prihvatio. Neću cjepidlačiti i biti prekritičan. Izborili smo ono po što smo došli. Igrači su bili pod pritiskom očekivanja svih, a i velikih napora priprema. Sad je prošlo i možemo u miru čekati uzvrat, ali i nastaviti pripreme za naše prvenstvo. Sve će se drugo brzo zaboraviti, a što nije bilo dobro u hodu ćemo otklanjati", rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka na koga se nadovezao i Benedik Mioč, igrač utakmice:

"Teška je bila utakmica. Suparnik je stao u obranu i radio brojne prekide. Otezao je s igrom. Nismo pronalazili rješenje za dolazak u vodstvo. Na kraju je sve dobro ispalo i rekao bih da se nakon svega samo rezultat pamti i da je on jedino vrijedan u ovoj utakmici.

Linker
02. svibanj 2024 00:28