Screenshot
SJAJNA ATMOSFERA

POČINJE ŠOU NAVIJAČA U LIVERPOOLU, PROVALA DANA JE: 'Hajduk je odličan, ja sam jedan od rijetkih koji je dovoljno star da se toga sjeća, HA-HA!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 18:37

Sati se još broje do jedne od najvećih utakmica Hajduka u ovom desetljeću, kakvo je današnje gostovanje Bijelih na Evertonovom Goodison Parku. Playoff Europske lige za nogometaše Hajduka je zadnja i najveća prepreka na putu do europske jeseni, no za navijače je pravi spektakl i prije prve utakmice, barem po vijestima koje u popodnevnim satima stižu iz centra grada koji su proslavili vječni Beatlesi.

Cijeloga su prijepodneva grupice Hajdukovih najvjernijih navijača (očekuje ih se oko tisuću večeras na Goodisonu) miljele gradom, a oko 16 sati su se počeli skupljati u centru.

Atmosfera je fantastična, incidenata nema, a u blizini stadiona smo naišli na zanimljivu sliku - starijeg domaćeg navijača koji je na štandu prodavao zanimljiv suvenir - zajednički šal Hajduka i Evertona.

Njegov komentar na večerašnju utakmicu bio je originalan...

SN

"Hajduk je odličan, ja sam jedan od rijetkih koji je dovoljno star da se toga sjeća, ha-ha-ha!", ispalio je uz osmijeh.

Zanimljivo je bilo i u taboru Hajduka. Joan Carrillo preferira posebne rituale na gostovanjima pa je tako nakon odrađenog treninga u hotelskoj dvorani, igrače poveo na kratku zajedničku šetnju središtem Liverpoola.

Susreli su Bijeli i pokoju grupicu navijača, bilo je i slikanja, a nakon toga vratili su se u hotel na ručak, odmor i pripreme za večerašnji dvoboj na Goodison parku (19.00).

Pogledajte kako je to izgledalo...

Linker
16. travanj 2024 14:57