Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
PLAN VEĆ POSTOJI

PRVA REAKCIJA IGRAČA HAJDUKA NAKON ŠTO JE STIGLA NEUGODNA VIJEST IZ EUROPE 'Mi na ovo nismo mogli utjecati...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 19. lipanj 2017. 18:29

Hajduk će u 2. pretkolu Europske lige igrati protiv pobjednika ogleda Levski (Bugarska) i Sutjeska (Crna Gora). Prvu utakmicu Bijeli će igrati kod kuće 13. srpnja, a uzvrat je sedam dana kasnije.

Levski i Sutjeska se u prvom pretkolu međusobno sastaju 29. lipnja i 6. srpnja.

- Na ždrijeb i protivnika ne možemo utjecati, cilj nam je ulazak u skupine Europske lige bez obzira tko bude stajao sa suprotne strane. Maksimalno ćemo se pripremiti i dozirati formu da obje utakmice odigramo na najbolji mogući način. Sigurno je da ćemo u prvom susretu pred punim tribinama nastojati ostvariti pobjedu, ako je moguće bez primljenog pogotka, kako bi izborili što bolji rezultat pred uzvratni ogled - rekao je nakon ždrijeba u Nyonu kapetan Bijelih Zoran Nižić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

- Igramo prvu utakmicu kod kuće pred svojim navijačima gdje očekujem pun stadion i ostvarenje što boljeg rezultata pred uzvrat. Bitno je samo da u prvom susretu ne primimo gol. Na nama je da dokažemo na travnjaku da smo bolja momčad, neovisno o tome protiv koga budemo igrali - poručio je Ante Erceg, najbolje ocijenjeni igrač Hajduka u prošloj sezoni po izboru članova.

Linker
19. travanj 2024 08:03