Vojko Basic / Hanza Media / CROPIX
TRENER PUCA OD SREĆE

SLAVLJE NAKON VELIKE POBJEDE U UKRAJINI 'Veličanstveno, zaslužili smo ovakav rezultat!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2016. 00:21

Hajdukovci su se nakon pobjede otišli zahvaliti najvjernijim navijačima koji su došli na daleko gostovanje u Oleksandriji. Slavilo se i pjevalo nakon pobjede u Ukrajini, a drugi pogodak zaslužuje dodatno slavlje. Ante Erceg zabio je 300. pogodak Hajduka u europskim utakmicama.

Prije utakmice trener Marijan Pušnik je iznad klupe objesio šal Hajduka te stavio sretnu narukvicu, a sretan je bio i nakon utakmice. Ogrnut šalom dočekao ga je pljesak domaćih novinara.
- Moja momčad odigrala je veličanstveno i zaslužila je ovakav rezultat. Igra je bila na visokoj razini. Znali smo kako igra Oleksandrija, dugo smo ih gledali i analizirali. Znali smo da su opasni iz kontri. Naš vratar, kapeten Lovre Kalinić imao je dvije fantastične obrane, pokazao je reprezentavnu klasu.
Trener Hajduka je prokomentirao rezervianiju igru njegove momčadi u prvom dijelu:


- Jedno je gledati protivnika na videu, a drugo je igrati uživo. Zato smo u prvom poluvremenu bili oprezniji, ali smo u nastavku korigirali taktiku. Iskrene čestitke igračima na izvanrednom drugom poluvremenu i vrlo vrijednoj i uvjerljivoj pobjedi. Bilo je ovo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije, čekamo sada uzvrat na punom Poljudu. Ali, u mislima nam je sada samo nedjeljno gostovanje protiv Splita gdje trebamo potvrditi ovu pobjedu - rekao je Pušnik.
Zadovoljni su bili Hajdukovi strijelci:
- Presretni smo. Velika je ovo pobjeda, najvažnije nam je bilo otpustiti kočnice kad smo zabili prvi gol - kazao je Marko Ćosić.


Ante Erceg je dijete Splita, ali je ušao u povijest Hajduka kao strijelac jubilarnog pogotka u Europi.
- Trener mi je ukazao povjerenje i uzvratio sam na najbolji način, pogotkom. Veselim se revanšu pred prepunim stadionom, ovaj uspjeh nam daje poticaj za dalje, svi smo radosni - poručio je Erceg.


Ante Erceg Goal - Oleksandriya 0-2 Hajduk Split... by football__live


Franck Ohandza Goal - Oleksandriya 0-3 Hajduk... by Football--Live

Linker
19. travanj 2024 17:33