Foto: Emica Elvedji / CROPIX
SLUŽBENO POTVRĐENO

SLAVONCI BODRE OSIJEK UZ HNTV Sjajne vijesti za navijače: Osiguran izravan prijenos utakmice odluke protiv bečke Austrije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2017. 16:35

Dugo vremena u zraku je visilo pitanje hoće li se uzvratna utakmica playoffa Europske lige između Austrije i Osijeka moći gledati na nekoj hrvatskoj televiziji.

Odgovor je pozitivan. Naime, HNTV je osigurao izravan prijenos susreta koji će odigrati u četvrtak u 21.05 sati na NV Areni St. Poltenu.

Podsjećamo, prva međusobna utakmica ovih klubova završila je 2:1 pobjedom bečke Austrije.

Glavni urednik HNTV-a, Ivan Blažičko, pojasnio je tok pregovora: "Agencija koja zastupa Austriju poslala je upit na nekoliko TV postaja u Hrvatskoj, ali baš niti od jedne uopće nisu dobili odgovor. Iako znaju da je HNTV pratio Osijek, nama nisu poslali upit, a kada smo zatražili ponudu, stigao je šok. Cijena je bila na europskoj razini, a nažalost, mi još uvijek ne možemo pratiti takve uvjete. No, nismo odustali. Bilo bi nekorektno da smo radili sve i da sad odustanemo. Pokušali smo objasniti tko smo i što smo i na kraju je postignut dogovor. Još uvijek je to za HNTV astronomski iznos, ali idemo do kraja s Osijekom, zaslužili su to igrači, glavni ljudi kluba i svi navijači Osijeka".

Linker
26. travanj 2024 08:23