Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
IMPRESIJE POSLIJE UTAKMICE

ŠOKIRAO JE MAKSIMIR, ALI VRAĆA SE U NORVEŠKU POGNUTE GLAVE 'Ja sam rođen u Vukovaru, otišao sam s tri godine, Dinamo je zaista dobra momčad'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2017. 01:20

Dinamo je pobijedio norveški Odd 2:1 i ima razloga za zadovoljstvo uoči uzvrata, iako je sve daleko od riješenoga.

Nikola Moro:

- Šteta što smo iz te kontre primili pogodak, nažalsot nismo bili koncentrirani. Ali, sa svime ostalim, osim jasno, rezultatom možemo biti zadovoljni. Mislim da smo zaslužili više i po šansama i po igri. Bili smo bolji i kvalitetniji protivnik, ali rezultat nas nije nagradio. Vjerujem da će ova minimalna prednost biti ipak dovoljna, mi u Norvešku, također, idemo na pobjedu.

Dominik Livaković:

- S ozbirom da je bila prva europska utakmica malo je bilo i nervoze, ali zadovoljni smo, kako ne pobjeda je pobjeda. Imali smo dosta prilika trebali smo više zabiti. Šteta što Fernandes pred kraj nije ono zabio. Obranio sam zicer? Zato sam tu. Na uzvratu sigurno ni oni neće igrati zatvoreno, mi ipak imamo prednost. Sada nas čeka teška serija utakmica, prva već u Osijeku, zaista bi od sveg srca čestitao Osječanima na pobjedi nad PSV-om.

Marko Lešković:

- Šteta što nismo dobili s više golova razlike, zasita je bilo prilika. Isto je tako šteta što smo primili taj pogodak iz kontre. Međutim, mi smo bolja momčad, definitivno ne možemo izgubiti u Norveškoj.

Stefan Mladenović:

- Ja sam rođen u Vukovaru, otišao sam s tri godine. Dinamo je zaista dobra momčad, to se odmah viditi. Međutim, postigli smo pogodak na strani, što je velika stvar. Kod kuće ćemo sigurno više igrati nego što smo to radili u Zagrebu. Iskreno, ne znam koliko ćemo imati gledatelja na našem stadionu. kad je Borusija iz Dortmunda igrala 2015. godine stadion je bio pun. To je bilo onda kada smo protiv Borusije poveli 3:0 a na kraju izgubili 3:4. Kad igramo kod kuće u našoj ligi onda imamo 7 do 8 tisuća gledatelja. Nisam siguran hoće li protiv Dinama biti pun stadion, no uzvat će biti jako zanimljiva utakmica, ovaj rezultat je za nas vrlo pozitivan.

Linker
23. travanj 2024 19:25