Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
EMOTIVAN TRENUTAK

ŠPANJOLAC UOČI PUTA U BUGARSKU ZAHVALIO JUNACIMA 'Hvala vatrogascima, volonterima i Torcidi što su obranili naš grad, a mi idemo po pobjedu'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 18. srpanj 2017. 16:31

Uoči današnje presice pred večerašnji odlazak momčadi u Bugarsku sa sedmom silom družio se trener Hajduka Joan Carrillo. No, prije što je na tapet došao nogomet, istaknuo je.

- Prije svega želim zahvaliti za sve što su napravili vatrogascima, volonterima i Torcidi, uspjeli su obraniti naš Grad od požara. Pokazali su još jednom svoje srce, njime su uspjeli obraniti Grad – naglasio je španjolski strateg.

A onda je na red stigla utakmica protiv Levskog u koju Hajduk ulazi s prednošću od 1:0 iz Dugopolja. Hoće li Hajduk čuvati svoju prednost ili ćete tražiti pobjedu?

- Imamo viziju kako ćemo se postaviti, idemo na pobjedu. Ovih 1:0 je minimalna prednost, mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu. Bila bi velika greška čuvati rezultat, moramo ići na pobjedu – najavio je Carrillo.

Koliko će imati utjecaja to što je Levski proteklog vikenda odmarao nakon što je odgodio derbi susret protiv Ludogoreca, dok ste vi imali teško gostovanje kod Lokomotive? A uz to ste imali velikih poteškoća što ste morali trenirati u Dugopolju i jučer vam je zbog cijele izvanredne situacije vrlo dugo trajao put tamo i natrag? Zbog prometnog kolapsa ste satima putovali?

- To su problemi, a mi smo tu da bismo pronašli rješenje. Kalendar natjecanja je takav kakav jest, ali moramo se tome prilagoditi. Što se tiče stalnih putovanja u Dugopolje, znali smo da će tako biti zbog Ultre, a ovo jučer bilo je opasno. Vjerujem da će nas to dodatno motivirati. Svi ti ljudi koji su se našli tamo i gasili su požar, i vatrogasci i stanovnici i Torcida, napravili su veliki posao. Jedini način da im se odužimo, da ih učinimo sretnim, je da pružimo jako dobru utakmicu u Sofiji i ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Carrillo i dodao.

- Za to nema nikakvih isprika. Sve ovo što je dosad bilo, što smo dosad napravili, treba zaboraviti. Ne treba se na ništa žaliti, ne treba se time baviti.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
25. travanj 2024 22:44