CROPIX
DEVETA MOMČAD NORVEŠKOG PRVENSTVA

ŠTO KAŽE DINAMOV TRENER NA ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE? 'Ne znam puno o njima i trebamo ostati fer i džentlmeni, čekajmo konačni rezultat...'

Piše: HinaObjavljeno: 14. srpanj 2017. 20:12

Hrvatski viceprvak Dinamo će u 3. pretkolu Europske lige vjerojatno igrati protiv norveškog Odda, kojeg od 2008. vodi trener Dag-Eilev Fagermo (50).

"Mislim da smo sa taktičkog stajališta dobili vrlo discipliniranog protivnika. Znamo kako igraju Skandinavci, dosta tvrdo. Jaki su u tom segmentu, ali sigurno imaju nedostataka. Ne znam puno o njima i trebamo ostati fer i džentlmeni, čekajmo konačni rezultat iz njihove uzvratne utakmice pa onda možemo pričati o protivniku u Europi", kazao je novi trener Dinama Mario Cvitanović.

Na polovici norveškog prvenstva Odd je na 9. mjestu sa 22 boda, odnsono deset bodova manje od vodećeg Rosenborga. U 15. kola igrači Odda zabili su samo 12 pogodaka (gol-razlika 12-16).

Najbolji strijelac kluba je kanadski napadač Olivier Occéan (35) sa tri gola u svim natjecanjima. Po dva pogotka postigli su finski napadač Riku Riski (27) i branič Espen Ruud (33).

Dinamo je prije tri godine u prijateljskoj utakmici pobijedio norveški klub sa 4-0, a u tom susretu dvostruki strijelac bio je Armin Hodžić.

Linker
19. travanj 2024 01:50