Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
BAŠ NESREĆA

SVLAČIONICA RIJEKE NE MOŽE VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO NA SAN SIRU 'Vratiti se od 2:0 i onda primiti takav gol, nedostajalo nam je ipak malo sreće'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 29. rujan 2017. 01:26

Rijeka je na San Siru u susretu 2. kola Europske lige nesretno izgubila od Milana 2-3 primivši treći pogodak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

"Rossoneri" su poveli 2-0 golovima Andrea Silve u 14. minuti i Matea Musacchija u 53. minuti. Tračak nade hrvatskom prvaku donio je Maxwell Acosty u 85. minuti, a senzaciju je priredio Josip Elez realiziravši kazneni udarac u 90. minuti. Jedanaesterac je skrivio Romagnoli oborivši Črnica. Nažalost, riječka obrana nije izdržala i Cutrone je zabio za 3-2.Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nije nastupio za domaći sastav.

U dramatičnoj završnici Riječani su izgubili s 2-3 na San Siru pogotkom Cutronea u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i to nakon što je hrvatski prvak u zadnjih pet minuta nadoknadio 0-2.

Riječani itekako mogu žaliti što iz Milana odlaze poraženi jer nisu bili nadigrani, čak i kada su gubili s 2-0. Slavna momčad Milana, koja je treći klub na svijetu po osvojenim međunarodnim trofejima, imala je tri šanse na utakmici i sve tri su iskoristili, dok prevladava dojam da su cijelu utakmicu odigrali s pola snage.

Nakon utakmice neutješni su bili nogometaši Rijeke.

- Mislili smo da smo imali taj bod, ali na kraju smo se povukli i došlo je do pada koncentracije. Došlo je do te jedne prilike iz ničega i sve što smo napravili palo je u vodu i ne vrijedi ništa kada nismo uzeli bod. Kad su poveli 2:0 mislili su da će biti lako do kraja, ali kada smo zabili prvi gol, išli smo i na drugi jer nismo imali što izgubiti, ali na kraju nije dobro završilo za nas. Svaka utakmica je važna i svaki bod je važan, a ovaj ovdje bi nam puno značio. Možemo samo žaliti što nismo izdržali do kraja - kazao je Elez.

Ništa bolje volje nije bio niti Mišić.

- Na početku utakmice nismo zabili iz dobre prilike, ali nismo se predali kad su oni poveli 2:0. Zabijemo onda ta dva gola i primimo u zadnjim sekundama, to je naše neiskustvo. Ali odigrali smo nekoliko sličnih utakmica i znali smo što nas ovdje čeka, ali nezasluženo smo izgubili. Vratiti se od 2:0 i onda primiti takav gol, nedostajalo nam je malo sreće.

Linker
16. travanj 2024 16:51