Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
SRETNI ŠPANJOLAC

TRENER HAJDUKA PREZADOVOLJAN PROLAZOM 'Zaslužili smo pobjedu, ne mislim da sam pogodio s Ohandzom, a pobjedu posvećujemo Torcidi i vatrogascima'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. srpanj 2017. 23:49

Hajduk je slavio u Sofiji protiv Levskog 2:1, izborio 3. pretkolo i jasno je da sjajno raspoloženje vlada u taboru Hajduka.

Joan Carrillo, trener Hajduka:

- Kontrolirali igru i zaslužili pobjedu. I prije utakmice sam rekao da smo došli pobijediti, a to smo na kraju i napravili. Jako sam zadovoljan. Da, ja sam vrlo zadovoljan. Zgoditak je postigao Ohandza, sretan sam zbog njega, ali mogli su i drugi. Mi nismo momčad od jednog igrača, mi smo kvalitetna ekipa kao cjelina. Zato ne mislim da sam pogodio da zamjenom, jer pobjeda je zajednička, a mi smo stvorili pregršt šansi. Levski ? Dobra momčad, imaju puno novih igrača i treba im vremena da se uigraju. Nije me poremetio zgoditak Levskog, i kada je bilo 1:0 ja sam bio miran, jer smo kontrolirali igru. Istina, mogli smo otići u produžetke, znam da je i to bilo moguće. Ali, nije se dogodilo. Sretni smo zbog ove pobjede, zbog naših navijača Najavio sam ako pobijedimo posvetit ćemo pobjedu Torcidi, vatrogascima gradu Splitu. Igrali smo za njih i ovu pobjedu im rado posvećujem.

Linker
20. travanj 2024 03:09