Screenshot
NIJE MU LAKO

VIDEO: NAVIJAČI TUDORA IZVIŽDALI, A NOVINARI GA IZBACILI IZ TAKTA Hrvat podigao ton i iznenadio sve: 'Znam da sve zvuči besmisleno i kao isprika...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2017. 11:47

Galatasaray se sinoć oprostio od Europe. Momčad Igora Tudora prošli je tjedan poražena u Švedskoj od Östersundsa 2:0, a sinoć u Istanbulu odigrale je protiv istog suparnika blijedih 1:1. Put velikog Galatasarayja u Europskoj ligi tako je zaustavljen u 2. pretkolu.

Naravno, na udaru se tijekom susreta žestoko našao hrvatski trener kojeg su navijači Galatasarayja glasno izviždali, a nakon susreta zanimljiva je bila Tudorova presica.

"Žao mi je navijača. Žao mi je što su došli i iskazali nam veliku potporu, ali moji su igrači dali sve od sebe. Dali su sve, ali nije bilo dovoljno", rekao je Tudor.

"Znam da ovo što sada govorim zvuči kao isprika, da zvuči besmisleno, ali naša će igra biti definitivno drugačija za dva mjeseca. Ova će sezona biti savršena", dodao je hrvatski trener.

Pitanje o mogućem otkazu na presici nije mogao izbjeći, posebice nakon navijačkih zvižduka.

"Da sada dam otkaz otišao bih na vaše zadovoljstvo. Navijači su uvijek u pravu i njihova je reakcija opravdana. To je normalno. Ako pogladate posljednje dvije sezone Galatasary nije bio na poziji u ligi na kojoj je trebao biti. Imamo novu momčad i radimo promjene, a Östersunds je ozbiljna momčad. Znam da se sada čini kao isprika, ali ovo je možda bio najozbiljniji protivnik s kojim smo se suočili u pripremnom periodu".

Kako je presica odmicala Tudor je postao nervozniji i podigao je ton.

"Što vam se nije svidjelo u taktici u dvije utakmice koje smo odigrali? Trenirali smo svega dva tjedna, a švedska je momčad usred sezone. Vidjet ćete da će Galatasaray biti dobra momčad. Preuzimam svu odgovornost i ponavljam. Ovo će biti savršena sezona za Galatasaray", zaključio je Tudor.

Linker
19. travanj 2024 06:09