REUTERS
A MNOGI MU NISU VJEROVALI

VIDEO: NIKSI RASPLAKAO BLANKU VLAŠIĆ, ZARADIO NAJVIŠU OCJENU I POKAZAO MILIJUNAŠIMA ŠTO JE HAJDUČKO SRCE 'To smo očekivali od puno skupljih pojačanja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2017. 12:59

Nikola Vlašić postigao je prvijenac u dresu Evertona, u ogledu Europske lige protiv Apollona (2-2). Bivšeg veznjaka Hajduka je Gylfi Sigurdsson gurnuo u situaciju jedna na jedan, a Vlašić je sigurno zabio u bliži kut za 2:1 u 66. minuti.

Inače, gosti s Cipra poveli su u 12. minuti golom Adriana Sardinera, a izjednačio je Wayne Rooney u 21. minuti, nakon velike pogreške gostujuće obrane. U 86. minuti gosti su ostali s igračem manje, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Yuste.

Nikola Vlašić ušao je u igru u 46. minuti umjesto Idrisse Gueyea i na kraju zaradio najveću ocjenu (8) uz opisni dodatak:

"Vlašić je u drugom dijelu odigrao sjajno. Vratio je dinamiku u igru Evertona, i jak ritam koji često nedostaje momčadi, a onda još sve potvrdio svojim prvim golom u dresu Evertona", stoji u jednom od komentara uz zasluženu osmicu, najvišu ocjenu u momčadi.

Prvi Niksijev gol proslavila je i slavna sestra Blanka Vlašić uz uplakani emotikon, video pogotka i poruku: 'Prvi od mnogih'.

Liverpool Echo navodi kako je Vlašić zamijenio možda i najboljeg igrača Evertona u prvom dijelu Idrisse Gueyea koji je ocijenjen sedmicom:

"Usmjerio je igru Evertona u drugom poluvremenu. Prednjačio je u davanju ritma, a istaknuo se opasnim probojima i uz to je zabio gol te sjajno asistirao za Calvert-Lewina, čiji je gol spriječila maestrelna obrana gostujućer vratara", stoji u opisu uz dodatak:

"Vlašić je i svoje suigrače učinio boljima i dao je veliki doprinos igri cijele momčadi, što smo očekivali od ostalih, znatno skupljih ljetnih pojačanja".

Linker
19. travanj 2024 17:22