REUTERS/David W Cerny TPX / REUTERS
EUROPSKA LIGA

VIDEO: RASPUCANI HRVAT NIJE IMAO MILOSTI ZA SUPARNIKE Hajdukov majstor s dva gola u 20 minuta načeo Hajdukove krvnike već u samom startu

Piše: HinaObjavljeno: 20. listopad 2016. 21:24

U prvim utakmicama trećeg kola Europske lige istakao se hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić s dva gola za Fiorentinu, dok je Marcelo Brozović u dresu Intera isključen.

Fiorentina je gostovala kod češkog Slovan Libereca i slavila s 3-1, a Kalinić je zabio već u 8. i 23. minuti za goste. Kalinić je izašao iz igre u 53. minuti, dok je za "viole" Milan Badelj odigrao cijelu utakmicu.

Marcelo Brozović se nakon mjesec dana vratio u sastav Intera, ali taj povratak neće pamtiti po dobrome, iako je Inter slavio doma protiv Southamptona s 1-0. Brozović je zaradio isključenje u 77. minuti, ali Englezi nisu uspjeli realizirati igrača više dokraja. Zadnje četiri minute ovog dvoboja odigrao je za domaće Ivan Perišić, a Inter je, unatoč pobjedi, ostao zadnji u skupini.

Šahtar je kod kuće s 5-0 "demolirao" belgijski Gent, a cijelu utakmicu za domaće odigrao je Darijo Srna, dok je Eduardo ušao u igru u 81. minuti.

Kalinić je poentirao u 8. minuti za početno vodstvo Fiorentine i doveo momčad u vrlo dobru poziciju za ostatak susreta.

No sjajnu formu, sjajni Hrvat je potvrdio i nekoliko minuta kasnije, kada je zabio gol i za 2:0! Dakle, dva komada u 20 minuta! Fiorentina je na kraju slavila 3:1, zabio je Babacar u 70. minuti nakon što je bio smanjio Sevcik u 58. minuti. Kalinić je izišao iz igre u 53. minuti, a zamijenio ga je Tello.


Nikola Kalinic Goal HD -Slovan Liberec 0-2... by football-new

Linker
20. travanj 2024 06:51