Josko Ponos / CROPIX / CROPIX
ZABIO PRVI PENAL

VLAŠIĆ JEDINI SMOGAO SNAGE I IZAĆI PRED NOVINARE 'Htio sam pucati prvi, bio sam siguran'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. kolovoz 2016. 01:48

Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige, uspješniji od njih je u 4. pretkolu bio Maccabi iz Tel Aviva nakon boljeg izvođenja 11-eraca.

Hajduk je u 90 minuta uzvrata na Poljudu pobijedio sa 2-1 i tako nadoknadio istovjetan zaostatak iz Netanye iz prvog dvoboja, a kako se niti u produžetku rezultat nije mijenjao pristupilo se izvođenju 11-eraca u kojemu su sa 4-3 bolji bili gosti.

Jedini od igrača Hajduka koji se zaustavio u mix zoni nakon susreta sa Maccabijenm, bio je Nikola Vlašić.

- Tražio sam od trenera da pucam prvi, jer sam bio siguran da ću pogoditi. Vježbao sam jedanaestrec na treningu, znao sam u koju stranu ću pucati penal. Mislio sam da će ostalima biti lakše kada krenem prvi, ali još jednom se pokazalo da su jedanaesterci pravi rulet. Žao mi je naših navijača koji su nam pružali silnu podršku, dali nam novu energiju u produžecima i šteta je da smo nezasluženo ispali, jer Izraelci su imali posjed, ali naše šanse su bile bolje. Trebamo se što prije okrenuti nedjeljnoj utakmici sa Lokomotivom, ali znam da neće biti lako izbaciti Maccabi iz glave - izjavio je Vlašić.


All Goals & Penalty Shoot-out Highlights HD... by kivancyildirim791

Linker
20. travanj 2024 02:26