CROPIX
NAJGORA OPCIJA

ZABRINJAVAJUĆA PROCJENA BIVŠEG HAJDUKOVCA, ALI I IGRAČA LEVSKOG Ovo je najgori ždrijeb koji se Hajduku mogao dogoditi u ovoj fazi!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 20. lipanj 2017. 14:03

Oprez, Hajduče, bit će teško – poručuje Goran Blažević, bivši golman Hajduka i – Levskog.

Iako će Levski zbog kazne igrati bez navijača na svome stadionu, bivši hajdukovac koji je jednu sezonu branio za bugarski klub tvrdi kako Bijeli nisu mogli dobiti teži posao. Naravno, ako bugarski klub prođe Sutjesku...

- Da ima navijača bilo bi još teže, baš pakleno, ja bih baš usporedio dvije navijačke vojske koje su silno privržene klubu, Hajdukova i ova od Levskoga. Ali, igraju bez publike – kaže za Slobodnu Dalmaciju Goran Blažević, vratar Slaven Belupa, ali Hajdukovo dite koji se iz Hajduka prije par godina prodao upravo u – Levski.

- Neće biti lako. Levski je najgori ždrijeb koji se Hajduku mogao dogoditi u ovoj fazi!

Dalje priča:

- Sofija je podijeljena na dvije armije žestokih navijača, pola ih je za CSKA, pola za Levski, za crvene i plave. Levski su plavi, “sinji”, kako oni kažu. I to je veliko rivalstvo. Tamo sam bio prije dvije godine i pravo da vam kažem, promijenili su sve igrače.

- Nema više nikog iz mog doba, teško mi je dati sud o njihovim kvalitetama. Ali, ozbiljan su klub i momčad, napravili su iskorak prema naprijed, premda su u sjeni Ludogoreca koji je sve zasjenio minulih godina, pa tako i Levskog i CSKA. Ali, Levski je opasan – smatra Blažević.

Linker
21. travanj 2024 01:39