Zdravko Mamić
 Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX
OGLASIO SE PUTEM FACEBOOKA

ZDRAVKO MAMIĆ ČESTITAO NAJVEĆIM RIVALIMA 'Večeras sam ponosan. Ponosan sam na Rijeku, Hajduk i Osijek...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2017. 01:36

Prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić oglasio se večeras putem Facebooka i čestitao hrvatskim klubovima na europskim uspjesima.

Čestitao je Hajduku i Osijeku koji su večeras pobijedili Levski, odnosno Luzern, ali i Rijeci koja je u srijedu savladala TNS sa 2:0.

Mamićev post u nastavku prenosimo u cjelosti.

"Večeras sam ponosan. Ponosan sam na NK Rijeka, HNK Hajduk Split i NK Osijek, Čestitam im što su kao predstavnici 'male' Hrvatske pobijedili predstavnike Bugarske, Švicarske i Walesa. Ponosan sam na sve nogometne djelatnike i Hrvatski nogometni savez koji su svojim mukotrpnim radom omogućili napredak našeg nogometa velikim koracima na europskoj i svjetskoj pozornici- iako su svakog dana omalovažavani i osporavani. Čestitam i NK Široki Brijeg iz susjedne nam Bosne i Hercegovine na dosadašnjim ostvarenim rezultatima u kvalifikacijama za UEFA Europa League. Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način- sportom i zajedništvom, neka im je sretno u daljnjem natjecanju. Bravo Hrvatska!", napisao je Mamić.

Linker
16. travanj 2024 08:06