Dejan Lovren
 Richard Heathcote/Getty Images / Getty Images
SVE ZA SVOG STOPERA

EVO ZAŠTO JE BAŠ ON JEDAN OD NAJOMILJENIJIH TRENERA U ENGLESKOJ Čvrsto stao uz Vatrenog: 'Nikada ga ne bih iznevjerio, uvijek će imati moju podršku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2017. 11:21

Nakon što su odigrali nešto slabiju utakmicu protiv Tottenhama u kojoj su Redsi upisali uvjerlijivi poraz 4:1, hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i Belgijanac Simon Mignolet našli su se na meti kritika, kako tamošnjih medija tako i navijača.

Podsjećamo, trener Liverpoola Jurgen Klopp već je nakon pola sata igra odlučio zamijeniti stopera Vatrenih. To je bio znak kako je moguće da glavni strateg Redsa više ne računa pretjerano na ranije spomenuti dvojac, ali Nijemac je u razgovoru za Football Focus kazao kako oni i dalje imaju njegovu podršku i da bi trebali ignorirati kritike koje dolaze na njihov račun.

- U takvom vremenu živimo kad vidimo da netko napravi pogrešku, odmah ga napadamo. Svi mi griješimo. Nikada ne bih iznevjerio Lovrena i Mignoleta. To se neće dogoditi, uvijek će imati moju podršku. Nadam se da su dovoljno pametni da ne obraćaju pažnju na kritike. Meni je 50 godina i jasno je da mene kritike ne pogađaju toliko. To vam ne može pomoći, nema smisla.

Linker
23. travanj 2024 21:11