REUTERS/Eddie Keogh
FIFA-INA DODJELA NAGRADA

FOTO: VELIKO PRIZNANJE ZA LUKU MODRIĆA NA SVEČANOSTI U LONDONU Kapetan Vatrenih u najboljoj momčadi svijeta treću godinu zaredom

Piše: HinaObjavljeno: 23. listopad 2017. 23:34

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić treću je godinu zaredom izabran u najbolju momčad godine po izboru Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) na svečanosti održanoj u Londonu u ponedjeljak.

Najboljih 11 u izboru FIFA-e biraju upravo sami igrači i time je ovo priznanje za Modrića još značajnije jer je došlo od kolega profesionalaca. Na otvorenoj sceni pod svjetlima reflektora dobio je veliki aplauz publike.

Uz Modrića, u najboljih 11 su još trojica igrača Reala, branič Sergio Ramos, veznjak Toni Kroos i napadač Cristiano Ronaldo.

Na vratima je Gianluigi Buffon (Italija, Juventus), u obrani su Dani Alves (Brazil, Juventus/Paris SG), Leonardo Bonucci (Italija, Juventus/Milan), Sergio Ramos (Španjolska, Real Madrid) i Marcelo (Brazil, Real Madrid), u veznom redu Luka Modrić (Hrvatska, Real Madrid), Toni Kroos (Njemačka, Real Madrid) i Andres Iniesta (Španjolska, Barcelona), a u napadu Lionel Messi (Argentina, Barcelona), Cristiano Ronaldo (Portugal, Real Madrid) i Neymar (Brazil, Barcelona/Paris SG).

Linker
19. travanj 2024 01:59