REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
ŽELJE I POZDRAVI

HALO, DOBAR DAN, JEL' TO DOSTAVA 'REAL MADRID'? DAJTE MI JEDNOG TALENTIRANOG PORTUGALCA ZA VAN Ovako to izgleda kada Cristiano Ronaldo traži pojačanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2017. 16:12

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo je prema novodima medija u Španjolskoj tražio od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza da u klub dovede njegovog sunarodnjaka.

Naime, iako klasičnog napadača kod 'kraljeva' igraju Alvaro Morata i Karim Benzema, njihov učinak je preskroman za apetite koje imaju u Realu, a Portugalac smatra kako je došlo vrijeme za neke promjene.

Cristiano idealno rješenje vidi u liku i djelu Andrea Silve, a kako prenose mediji u Španjolskoj za Silvu su u borbi i još neki engleski velikani i bit će pravi izazov dovesti ovog 21-godišnjeg na Bernabeu.

Već je nekoliko godina Silva tražena robana nogometnom tržištu, a u Portu ga procjenjuju na vrtoglavih 60 milijuna eura. Ipak, Ronaldo i dalje gaji nadu kako že mu Perez ispuniti želju, a s druge strane niti trener Zinedine Zidane ne bi imao ništa protiv da u svojim redovima ima takvog napadača kao što je Silva.

Valja napomenuti kako je Silva u 34 utakmice u svim natjecanjima ove sezone postigao 20 pogodaka.

Linker
20. travanj 2024 05:53