Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
OPTIMISTIČNE NAJAVE

ANALIZA LEGENDE HAJDUKA 'Ovaj Hajduk obećava puno, ima širinu, praktički ima dvije momčadi i borit će se za naslov prvaka Hrvatske!'

Aktualnu momčad i snagu Hajduka u novoj sezoni analizira za Slobodnu Dalmaciju Ivan Katalinić.
Piše: Ivan KatalinićObjavljeno: 23. srpanj 2017. 10:13

Hajduk je bolji od Levskog, to je pokazao i u Dugopolju. U Sofiji je bio dobar, samo je šteta što ranije nije realizirao prilike jer bi mu bilo lakše. Ovako se doveo u poziciju da se morao vaditi u završnici.

Da je zabio ranije, Hajduk bi Levskom uvalio pet golova. Ali Levski ne može biti mjerilo. Imaju 7-8 novih igrača i teško je to sve uigrati. Uz to ih je Hajduk fizički potpuno pregazio., piše Ivan Katalinić u analizi za Slobodnu Dalmaciju.

Najveća je dobit ovog Hajduka što nije puno mijenjao u odnosu na prošlu sezonu. Trener je ostao isti, došli su Lopez i Radošević u prvih 11 i zna se tko što igra. Hajduk ima širinu, ima praktički dvije momčadi, što se i vidjelo protiv Lokomotive.

Po meni je Erceg najbolji igrač Hajduka. Kad on zabija, Hajduk pobjeđuje. A Ohandza me podsjeća na jednog igrača Waregema iz vremena kad su izbacili Hajduk. Taj bi uvijek ulazio zadnjih 20 minuta i zabijao (op.a. Luvila Mutombo).

Što se tiče dileme Ohandza ili Futacs, trener najbolja zna i vjerujem da dobro postupa. Futacs je prvi strijelac lige i ne treba izmišljati toplu vodu, a Ohandza je igrao od početka protiv Lokomotive. Carrillo sada ima takvu širinu da može rasporediti minutažu njima dvojici.

Sad će svako naredno kolo u Europi biti teže jer Brondby je jači od Levskog, ali dojam je da Hajduk puno više obećava nego prijašnjih sezona. No mislim da zbog Europe ne bi smjeli zapostaviti prvenstvo jer smatram da ove sezone Hajduk ima dobre izglede boriti se za naslov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 23:47