REUTERS/Robert Pratta / REUTERS
DRUGA STRANA PRIČE

ANTE ĆORIĆ ZA SPORTSKE NOVOSTI PROGOVORIO O SUKOBU S TRENEROM PETEVOM Ispovijest Dinamovog dragulja: 'Rekao sam mu: Nemojte me molim vas sprdati...'

Dinamov adut Ante Ćorić otkrio je za SN svoju istinu o trzavici s trenerom Ivajlom Petevom
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. svibanj 2017. 17:45

Danas poslijepodne stigla nam je SMS poruka...

- Želim ispričati svoju stranu priče, nema smisla ovo što se piše o meni!

Tu poruku potpisao je Ante Ćorić.

Jasno da smo ga nazvali kako bi čuli što on kaže, da nam ispriča svoje viđenje događaja u Maksimiru. Kao što sigurno znate, trener Petev je nakon utakmice s Rijekom u subotu kazao novinarima kako mu je Ćorić kazao da ne želi igrati utakmicu.

"Nisam želio izaći u medije odmah nakon što je na press konferenciji trener kazao ono o meni, čekao sam da se stvar malo smiri, ali vidim da sam iz dana u dan tema medija u totalno negativnom smislu. Zato sam odlučio progovoriti.

Dakle, ovo je priča Ante Ćorića...

"Dakle, ovako... Dva dana prije utakmice s Rijekom igrao sam stopera za drugu momčad, za onu za koju se vidjelo da neće igrati protiv Rijeke. Nakon tog treninga sam pitao trenera Peteva; 'hoćete li mi molim vas kazati zašto igram na poziciji stopera'. On mi na to pitanje nije dao odgovor, samo je zašutio. Onda sam mu ja kazao; 'nemojte me molim vas sprdati, jer ako sam bio u konkurenciji za utakmicu, onda ne bih igrao na mjestu stopera'..."

CIJELI ČLANAK I ISPOVIJEST ANTE ĆORIĆA PROČITAJTE U UTORAK U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
18. travanj 2024 08:37