Cropix
ULTIMATUM SAMOME SEBI

ARHITEKT DANAŠNJEG HAJDUKA KUVERTIRAO NAJVAŽNIJU ODLUKU Ne bude li Hajduk treći - odlazim!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 20. svibanj 2017. 17:52

Sportski direktor Hajduka Mario Branco pred velikom je odlukom, ostati ili otići na kraju sezone, a dilemu je prelomio na ovaj način:

- Ako Hajduk bude treći, Branco ostaje! - Ako Hajduk sklizne na četvrtu poziciju, Branco odlazi! To su razmišljanja sportskog direktora “bijelih” koji neće prijeći preko svoje riječi, piše Slobodna Dalmacija.

Odnosno, sam je Portugalac kazao, bez uvijanja:

- Četvrto mjesto za mene bi bio neuspjeh! Na stranu osvojeni bodovi, te procjene oko pojedinih igrača, gdje je više pluseva nego upitnika ili minusa. Takva je, koliko se zna i procjena klupskih čelnika, uostalom ponuđen mu je unaprijed produžetak ugovora, bez obzira na ishod na ljestvici, na što je Branco uzeo tajm-aut.

No, Branco se očito ne bi osjećao ugodno u svojoj koži da na kraju bude četvrti, a ostane.

Stoga je kuvertirao odluku: “Ili treći, ili odlazim”! U tom smislu se može reći i ovako: čim Hajduk potvrdi treće mjesto, Branco – ostaje! Na igračima je i treneru Joanu Carrillu da potvrde treću poziciju i Branco ostaje. Zbog boljega međusobnoga omjera dovoljno je imati isti broj bodova kao Osijek.

Već ova runda može donijeti odluku, ako Hajduk pobijedi Inter iz Zaprešića, a Osijek izgubi od Dinama. Ako ne, onda će se rješavati u zadnjem kolu, Hajduk u Koprivnici, a Osijek kod Splita. Još jedna enigma završnice, a ne samo hoće li Vlašić i Tudor krenuti prema Americi ususret Meksiku.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 07:24