Foto: Goran Mehkek / CROPIX
TURBULENCIJE U AKTUALNOM PRVAKU

BRATKO BI MOGAO TRAJATI KRATKO! Trener Dinama opasno živi, poraz od Hajduka teško je pao svima u Maksimiru, sve se glasnije spominje - otkaz!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. travanj 2017. 18:55

Bratko bi mogao trajati kratko! Svaka mu je sljedeća utakmica kvalifikacijska, Ivajlo Petev opasno živi. Kažete, prije nekog vremena potpisao je ugovor do 2020. godine? Jasno vam je da to nema nikakve veze, sve se brzo riješi sporazumnim raskidom, ljudi se dogovore i eto njega na putu za Sofiju.

Zar drvlje i kamenje po čovjeku zbog jednog poraza, zbog jedne loše pripremljene i slabo vođene utakmice? Naravno da nema smisla, niti je mudro stvari gledati samo crno-bijelo pa euforično hvaliti kad se pobjeđuje i na isti način kritizirati kad se gubi. U nogometu, kao i u životu, istina je negdje u sredini.

Međutim, Petev nije u problemu samo zbog poraza od Hajduka koji je svima u Maksimiru iznimno teško pao. Ali, ipak, “plava smrt” u El Croaticu teže pada nego činjenica da im bježi naslov prvaka.

.......................

ŠTO BI SE SVE MOGLO DOGAĐATI U DINAMU NAKON PORAZA OD HAJDUKA - OPŠIRNIJE PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 15:59