Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
PREKINUT POST BIJELIH

CARRILLO PRESRETAN NAKON SLAVLJA 'Pobjeda je olakšanje za sve, važni su ovo bodovi, nadam se da smo ovom pobjedom nadišli sve nedaće'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2017. 00:28

U dvoboju 11. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka pobijedili Inter iz Zaprešića s 2-0 (1-0). Hajduk je na Poljudu s lakoćom dobio Inter s 2-0 i učvrstio se na trećem mjestu ljestvice.

Josip Radošević je sjajnim udarcem s 20-tak metara donio vodstvo Hajduku u 9. minuti, a na 2-0 je povećao Ante Erceg u 58. minuti nakon dodavanja Hamze. Splićani su dokraja propustili niz prilika za puno uvjerljiviju pobjedu, dok je u 88. minuti kapetan Zoran Nižić zaradio isključenje.

- Odigrali smo kompletnu utakmicu, kreirali smo šanse, imali posjed. Malo nam je nedostajalo preciznosti, ali svakako trebamo čestitati igračima na utakmici koju su pružili. Trebali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu jer se uvijek može dogoditi da se rezultat zakomplicira jednim golom suparnika. Međutim, teško je Inter prelazio na našu polovicu, iako smo imali određenih problema jer su gosti došli s isključivom idejom obrane. No pobjeda je olakšanje za sve, važni su ovo bodovi, nadam se da smo ovom pobjedom nadišli sve nedaće koje smo imali u prethodnim susretima. Vjerujem da je ovo ipak jedan korak naprijed za Hajduk - kazao je trener Bijelih Joan Carrillo.

Samir Toplak:

- Biti 15 minuta dobar na Poljudu premalo je da bi se iznenadio Hajduk. Zašto smo prvo poluvrijeme bili tako neaktivni i uplašeni, morat ćemo analizirati. Na kraju se poslije 2:0 domaćin razigrao i dobro smo prošli u završnici. Hajduk se uglavnom šetao kroz naše redove i nismo bili na željenom nivou, osim početka drugog poluvremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 13:14