Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

CARRILLO UOČI LOKOMOTIVE PROGOVORIO O KAZNI HAJDUKU 'U ovoj situaciji svi gube. Ne želim davati izjave da ne naškodim klubu...'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 16. ožujak 2017. 15:14

Uoči gostovanja u petak u Zagrebu protiv Lokomotive (18 sati) trener Hajduka Joan Carrillo je održao presicu.

- Momci su maksimalno koncentrirani na utakmicu jer su tri boda vrlo bitna. Nema mjesta razmišljanju o ostalim susretima. Gledali smo Lokomotivu protiv Osijeka i Rijeke - rekao je Carrillo, piše Slobodna Dalmacija.

- Igraju obranu s petoricom, a prema naprijed imaju dobru tranziciju i kombinatoriku. Igrali su odlično u pobjedi nad Osijekom 2:0 i u porazu od Rijeke 2:1. Imaju i dobar karakter, zato su opasni po protivnika.

U Kranjčevićevoj vas čeka travnjak koji nije među boljima u državi?

- To je inače loše za nogomet, a nama je još teže jer smo navikli igrati bolji nogomet. Što je bolji travnjak, to je izvedba bolja.

Koga nema osim Juranovića?

- Bencun i Josip Bašić ne treniraju s momčadi, Terziev je počeo trenirati s ostalima, a Kožulj ne trenira s loptom i još barem dva tjedna mora pauzirati.

Kako komentirate kaznu Hajduku koji će dvije domaće utakmice morati igrati bez gledatelja?

- U ovoj situaciji svi gube, ali ne želim davati nikakve izjave da ne naškodim klubu. Koncentrirani smo samo na utakmice.

Hoćete li mijenjati sastav u odnosu na Rijeku?

- Vježbali smo različite varijante, ali sve ću se prvo dogovoriti s igračima pa onda izaći vani s informacijama.

Nakon Lokomotive stiže stanka zbog reprezentacije?

- Deset igrača putuje s reprezentacijama, a s ovima koji ostaju radit ćemo na određenim poboljšanjima. Pauza stiže u dobro vrijeme - zaključio je Carrillo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 17:30