Foto: Paun Paunovic / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

CARRILLO UVJEREN U SLAVLJE PROTIV DINAMA 'Ako budu igrali na razini koju mogu, sigurno će pobijediti. Almeida? Njega ne bih isključio...'

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 20. listopad 2017. 16:59

Joan Carrillo održao je presicu uoči subotnjeg okršaja Hajduka protiv Dinama na Poljudu.

Trener 'Bijelih' otkrio je što je spremio kao iznenađenje suparniku.

"Filozofija Dinama je drugačija od one suparnika protiv kojih smo igrali u zadnje vrijeme. Pobjede dolaze zbog velike želje koju momčad pokazuje", rekao je Carrillo.

"Igrači znaju da ako fizički budu na visokom nivou kao protiv Levskoga, Brondbyja ili Evertona, protivnik će nas teško pobijediti. Mislim da nema igrača koji neće dati sto posto od sebe. Atmosfera je jako dobra, igrači shvaćaju važnost utakmice. Bitno je da mi budemo mi i odigramo naš nogomet. Ako budu igrali na razini koju mogu, sigurno će pobijediti utakmicu", nastavio je Hajdukov strateg.

Split, 151017
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 12. kola HT Prve HNL , Hajduk - Cibalia. 
Na fotografiji: trener Hajduka  Joan Carrillo.
Foto: Tom Dubravec / Hanza Media
Tom Dubravec / Hanza Media / CROPIX
Joan Carrillo

O ozlijeđenim igračima.

"Futacs, Carbonieri i Juranović neće igrati, a vidjet ćemo što će biti s Almeidom. On je izrazio želju da se ranije vrati iako smo planirali duži oporavak. Ne bih ga isključio s utakmice".

O Saidu i njegovom izbacivanju u drugu momčad.

"Donio sam odluku na temelju analize onoga što se dogodilo. Sve odluke donosim u interesu momčadi, a tako sam donio i ovu".

O Dinamu i kakvu igru Modrih očekuje.

"Mislim da će igrati oprezno. Mislim da su se više odlučili na defenzivni stil igre. Ne kritiziram ih niti mi je to namjera, ali mislim da će istrčati s defenzivnijom postavom".

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 04:52