CROPIX
'SUĐENJE NE BIH KOMENTIRAO'

CICO JE TEŠKO PRIMIO UDARAC 'Za ovo nema opravdanja!'; Osječki čudotvorac poručio cijeloj Hrvatskoj: 'Drago mi je da više nikome nismo simpatični'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2016. 00:15

Iznenađenje u očima Cice Kranjčara, euforija kod pobjednika Zorana Zekića. Trener Osijeka blistao je nakon slatke 1:0 pobjede u Maksimiru, a kako i ne bi kad Osijek već 16 godina nije pobijedio Zagrepčane.

- Zadovoljan sam, posebno s prvim poluvremenom. Postoji ona floskula koju kažu treneri; napravili smo sve što smo se dogovorili, ali ovog puta moji igrači su zaista napravili baš sve onako po dogovoru. U startu je bila ideja pojačati veznu liniju, kako bi radili visoki pritisak, oduzeli što više lopti, te preko Peroševića i Bobana iskorištavati prostor iza leđa Sose i Stojanovića. Dosta dobro smo to radili a imali smo još tri-četiri polušanse, da smo bili malo smireniji mogli smo zabiti još koji pogodak.

Za sada nam ide dobro, ali trebamo raditi dalje, vjerovati u sebe, ne trebamo se sad diviti sami sebi, nismo ni najljepši, ni najzgodniji, ni najveći. Nisam apsolutno ničim uvrijedio suca, nisam upotrijebio niti jednu psovku, samo sam ga pitao zašto je dodijelio žuti karton i kad će izjednačiti kriterij. Nije bilo ništa zločesto mislim da bi naši suci trebali biti malo fleksibilniji. Ako ja kao glavni trener ne smijem pitati nešto što mi nije jasno onda ne razumijem, ali eto ispričavam se.

Suđenje ne bih komentirao, ali mi je drago da više nikome nismo simpatični", jasan je Zekić.

Trener Dinama Cico Kranjčar je poraz prokomentirao s jednim okom okrenutim prema Lyonu i otvaranju Lige prvaka u srijedu.

- Nismo očekivali ovaj poraz, ali vjerujem da nas neće unazaditi, da ćemo biti dobri. Poraz nije dobro došao. Međutim s psihološke strane mislim da ćemo ga dobro iskoristiti, sve ćemo izanalizirati jer nismo odigrali na razini koju smo očekivali i koja se tražila. Bili smo dobri u posjedu lopte, imali smo prilike koje nismo realizirali. Međutim, nema opravdanja za poraz, šteta što smo nakon tolikog niza godina na Maksimiru poraženi. Nisam se nadao da će nas taj prvi pogodak toliko poremetiti. Vjerovao sam da će se igrači izdignuti i ući u situacije za realizaciju. Da smo bar jednu šansu realizirali sigurno bi tijek utakmice bio drugačiji. Ja uvijek kažem u pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi. Sad okrećemo drugu stranicu, pripremamo se za utakmicu s Lyonom u srijedu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. travanj 2024 09:36