Zagreb, 290912.Stadion Maksimir.10. kolo MAX TV 1. HNL, nogometna utakmica izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk.Na fotografiji: Slavlje Dinama, Ante Rukavina, Duje Cop.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
ODRAĐIVANJE POSLA

Čop i Brozović: 'U Ukrajini gradimo dobru atmosferu za derbi protiv Hajduka'

Neću ništa govoriti o Hajduku. To ćemo kasnije. Utakmica s Čornomorecom bitna je za atmosferu prije prosinca u kojem nas očekuju teški okršaji - kaže Duje Čop
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. studeni 2013. 12:40

Kako razmišljaju Dinamovi igrači prije utakmice s Čornomorecom? Da budemo iskreni, čak nas je više zanimalo što misle o derbiju s Hajdukom, ali na tu temu nismo moglo dobiti niti jednu rečenicu. Nitko nije htio govoriti o srazu sa Splićanima prije nego se odigra ogled u Ukrajini.

- Neću ništa govoriti o Hajduku. To ćemo kasnije. Utakmica s Čornomorecom bitna je za atmosferu prije prosinca u kojem nas očekuju teški okršaji. Ispali smo iz Europe, nemamo nikakvog opterećenja, možemo igrati bez pritiska, možemo se nadigravati i - pobijediti - kazao je Duje Čop.

Istu priču ponudio je i Ante Rukavina:

- Sad je Čornomorec, nećemo o Hajduku. Uostalom, znate da ja nikad ne govorim prije utakmica.

Marcelo Brozović je pak rekao:

- Probat ćemo protiv Čornomoreca odigrati što bolju utakmicu i pobijediti. To bi nam donijelo dobru atmosferu pred derbi s Hajdukom i sve ono što nas kasnije očekuje.

Linker
18. travanj 2024 07:42