Srdjan Vrancic / CROPIX
KEKOVA MOMČAD BEZ PORAZA

ČUDO SE ODMOTAVA PRED OČIMA CIJELE HRVATSKE Pogledajte kako Rijeka gazi prema naslovu prvaka dok Dinamo i Hajduk očekuju veliki derbi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2016. 21:50

Sigurnom i uvjerljivom pobjedom, lakše od očekivanog, Rijeka je osvojila tri nova boda u trci za naslov. Momčad Matjaža Keka pobijedila je 2:0 i time otišla na ogromnih sedam bodova prednosti pred Dinamom uoči velikog derbija s Hajdukom!

Od svih dosadašnjih gostovanja sa Kekom na klupi, ova je Rijeka djelovala najbliže dojmu momčadi koja ima sve atribute da u osvoji HNL.

Istra 1961, koja ima jednu od boljih momčadi posljednjih godina, ispala je jalova i neuvjerljiva ali više od vlastitih propusta doprinijela je tome upravo razigrana i vrlo samopouzdana Rijeka…

Rijeka je povela u 8. minuti, kada je Mišić ubacio iz kuta, a lopta se odbila do druge stative gdje Črnic nije imao težak zadatak.

Konačni rezultat postigao je sve bolji Gorgon u 22. minuti: Vešović je ubacio prvu stativu, Gorgon loptu zahvaća glavom i vara Ivešu koji je krivo procijenio njen let: vratar Istre mislio je da će otići van, no ona je ušetala u mrežu!

Pred 3.500 gledatelja na stadionu "Aldo Drosina" sudio je Marić iz Daruvara.

Vodeća Rijeka sada ima 29 bodova, šest više uz utakmicu više od drugog Osijeka, a sedam više uz također utakmicu više od trećeg Dinama, dok je Istra 1961 peta sa 10 bodova, koliko ima i šesti Slaven Belupo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 22:38