Cropix
PRAVO MUČENJE

DAN ODLUKE PRETVORIO SE U NOVU DRAMU ZA NESRETNOG DINAMOVCA Evo što su iz Europe nakon godine dana čekanja poručili Ademiju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2016. 19:42

Međunarodni sportski sud (CAS) u Laussanei odlučio je danas kako će se u slučaju Ademi provesti još jedno vještačenje.

Rezultati tog vještačenja bit će poznati kroz dva do tri tjedna kada se očekuje konačna odluka, saznajemo iz GNK Dinamo, ali ova odluka nagoviještava da ima nade za pozitivan rasplet u slučaju igrača Dinama.

Priču o njegovu slučaju sigurno ste pročitali već mnogo puta, kažnjen je zbog dopinga, a on i svi u maksimirskom klubu tvrde da je nevin, da je suplement koji je uzeo bio zagađen te da nije postojala baš nikakva namjera uzimanja nedopuštenih sredstava.

Podsjećamo, nakon pozitivnog dopinškog nalaza Arijana Ademija nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala, 16. rujna 2015. godine, igrač Dinama dobio je četverogodišnju suspenziju.

Nakon toga, Disicplinskom sudu UEFA-e uložena je žalba na tu odluku, a krovna je europska nogometna organizacija ipak potvrdila odluku o suspenziji.

Na proljeće 2016. godine uložena je žalba CAS-u, Sportskom arbitražnom sudu koji je odgodio konačnu odluku do rezultata novog vještačenja.

Ademi i hrvatska nogometna javnost sada će se ponovno nadati i čekati - pomilovanje ili barem smanjenje suspenzije.

Linker
19. travanj 2024 21:00