Tihomir Pejin
 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
'MR. RESPECT'

DERBI HAJDUKA I DINAMA NA POLJUDU SUCU IZ MJESTA 'GDJE SE OKREĆE NOVAC' Jedan od najpoznatijih hrvatskih sudaca dijelit će pravdu i u Splitu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2017. 20:32

Najveći hrvatski derbi na rasporedu je u subotu, a poznato je i tko će biti glavni sudac. Pravdu na velikom okršaju Hajduka i Dinama u Splitu dijelit će Tihomir Pejin.

Pejin je samo jednom nedavnom odlukom postao praktički jedan od najpoznatijih hrvatskih sudaca, a dogodilo se to na utakmici Lokomotive i Dinama kada nije htio isključiti Soudanija nakon što je Alžirac vidljivo namjerno udario suparničkog igrača.

Umjesto crvenog kartona Soudaniju se tada pred očima ukazao znak 'respect'. Soudani bi u slučaju isključenja propustio derbi protiv Hajduka koji je bio na rasporedu u sljedećem kolu, a igrači Hajduka su tada na travanjak izašli u majicama s natpisom 'respect'.

Inače, dom Tihomira Pejina je Donji Miholjac pa se sve veći broj skeptika kada je u pitanju HNL, već pobojao kako sve ima veze i s pjesmom popularnog Kandžije (obradom Empire State of Mind) koja kaže da se radi o 'mjestu gdje se okreće novac'.

Spomenimo i kako će Pejinu pomagati Goran Pataki iz Đakova te Borut Križarić iz Čakovca, dok će četvrti sudac biti Jerko Crnčić iz Vrbovca. Dopunski suci su Igor Križarić iz Čakovca i igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca.

Linker
16. travanj 2024 17:57