Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
OPREČNA RASPOLOŽENJA

DINAMO SLAVI, CIBALIA TUGUJE, VRATAR O SPORNOM 11-ercu 'Mali kontakt je postojao, ali mislim da nije bio kazneni udarac, baš jedva čekam Oko sokolovo'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. srpanj 2017. 00:21

Dinamo slavi, Cibalia tuguje, igrači su naravno oprečnih raspoloženja poslije utakmice.

Nikola Moro:

- Napravili smo dosta stvari koje smo napravili na treningu i sigurno napredujemo u našoj igri. Zadovoljan sam i rezultatom i našom igrom. Naravno, uvijek se može bolje i vjerujem da ćemo iz utamkmice u utakmicu i biti još bolji. Najvažnije je da smo napravili dobar uvod za prvu europsku utakmicu ove sezone.

Borna Sosa:

- Cibalia je na Maksimir došla sa stavom, što mi se sviđa, nisu se samo povukli. No, mi smo im u takvoj igri zabili četiri pogotka, nadigravši ih. Naš je cilj bio zadržati što veći posjed lopte, kako nam se ne bi događalo da nam protivnim izlazi u kontre što se događalo u utakmic s Istrom. Taj cilj smo ispunili i mislim da smo sve dobro odradili. Rastemo iz dana u dan. Zadovoljan sam svojom igrom, u drugom poluvremenu nam je trener kazao da smirimo igru, tako da je sve ispalo super.

Zvonimir Šubarić:

- Mislim da nije postojao 11-erac za Dinamo. No, sudac je to vidio drugačije. Mislim da će se sve najbolje vidjeti na usporenoj snimci, baš jedva čekam Oko sokolovo. Dakle, mali kontakt je postojao, ali mislim da je Sudani zapeo za moju ruku, te da to ipak nije bio kontakt za penal. No, kažem, sudac je to vidio kako je vidio, a na snimci će se sigurno već točno utvrditi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 09:53