Foto: Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
POGODAK I ASISTENCIJA

DINAMOV HEROJ NIJE SKIDAO OSMIJEH S LICA, STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA 'Gol posvećujem svima onima koji su vjerovali uz mene i bili mi podrška'

Nogometaši Dinama pobijedili su na Maksimiru Slaven Belupo s 2:0 u utakmici 6. kola Prve HNL. Strijelci za Modre bili su Fiolić (20') i Rrahmani (66').
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. kolovoz 2017. 01:36

Zadovoljni su bili Dinamovi nogometaši, pogotovo Ivan Fiolić. Nije skidao osmijeh s lica, čestitke je primao i nakon utakmice.

- Drago mi je, prije svega zbog pobjede, naravno i zbog pogotka. Puno puta nisam imao sreće, sad je napokon ušla. Pokazali smo da smo momčad i da se na nas sve može računati, da ima 25 igrača, a ne samo 11. Sad idemo u Albaniju po prolaz, to je najvažnije, nije bitno tko će zabiti, samo da prođemo u Europsku ligi. Gol posvećujem svima onima koji su vjerovali uz mene i bili mi podrška - rekao je Fiolić, dok je strijelac drugog gola Rrahmani kazao:

- Zabijamo sve više golova iz prekida i ubačaja, to je nešto na čemu radimo i nije slučajno. Osobno, nadam se većoj minutaži u budućnosti, a što se tiče dvoboja u Albaniji, svjesni smo da nas čeka jako teška utakmica, Skënderbeu je odlična momčad i stalno upozoravam suigrače na to. Ali, idemo zabiti gol, idemo pobijediti.

Stoper gostiju Božo Musa bio je realan.

- Dinamo je bio bolji, zasluženo pobijedio. Mi smo imali u prvom dijelu neke polušanse, nismo zabili, poslije nam Dinamo i nije dopustio previše prilika. Želim im sreću u Albaniji, a mi se okrećemo Rudešu, moramo osvojiti ta tri boda.

Linker
26. travanj 2024 09:26