Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
ŠEST POBJEDA U SEDAM UTAKMICA

FOTO: TKO JE REKAO DA STRANCI NE VALJAJU? 'Najavio' se izborniku i legendi Milana pa opet riješio utakmicu i nastavio fantastičan učinak

Osijek je svladao Inter u prvoj utakmici 29. kola HNL-a s 2:1, a strijelac vodećeg pogotka je bio ukrajinski nogometaš Dmytro Lopa u devetoj minuti. Lopa je u sjajnoj formi ovog proljeća, ovo mu je sedmi gol ukupno u prvenstvu, a jučer je izjavio da se nada pozivu u reprezentaciju koju vodi legenda Milana Andrij Ševčenko.
Piše: HinaObjavljeno: 21. travanj 2017. 21:52

OSIJEK - INTER 2:1 (Lopa 9', Lukić 89'/Mamut 90+4')

OSIJEK Gradski Vrt. Gledatelja: 2000

Osijek (4-1-3-2): Malenica - Matas, Lesjak, Škorić, Barišić - Lukić - Mioč, Lopa, Knežević - Perošević, Ejupi. Trener: Zoran Zekić.

Inter (3-5-1-1): Čović - Begić, Filipović, Komorski - Bosec, Postonjski, Mazalović, Šarić, Čale - Puljić - Kolar. Trener: Samir Toplak.

Sudac: Ivan Bebek(Rijeka), Pomoćnici: Perica, Kezele. Četvrti sudac: Lučić. Delegat: Pandža.

---------------------------------------------------------------------------------

U prvom susretu 29. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka pobijedili Intera s 2-1 (1-0) i učvrstili se na trećem mjestu ljestvice.

Već u 9. minuti osječane je u vodstvo doveo Ukrajinac Dmitro Lopa nakon ubačaja Peroševića. Inter je bio bolja momčad u ovoj utakmici, no nisu uspjeli doći do izjednačenja, da bi iz kontre u 89. minuti Andrej Lukić povećao na 2-0. U zadnjim trenucima dvoboja, duboko u sudačkoj nadoknadi, Ivan Mamut je uspio smanjiti na 2-1. Sjajnom Lopi je to sedmi pogodak u prvenstvu, od čega je velika većina bila na proljeće. Osijek je nastavio odličan učinak, imaju šest pobjeda u sedam utakmica.

Osijek je ostao treći s 56 bodova, šest više od Hajduka koji u subotu igra derbi kod Dinama. Inter je ostao osmi s 24 boda.

-----------------------------------------------------------------------------------

Da će ostati u Osijeku već se očitovao, ponovio je to i ovaj put, a nije skrivao ni da ima ambicija zaigrati za reprezentaciju Ukrajine. - Nema mi druge nego nastaviti igrati što bolje, pa možda dođe poziv - izjavio je jučer Lopa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 13:08