SN/Arhiva
'PREMA NJEMU SAM BIO ČOVJEK...'

GAZDA OSUPNUT NAKON ISTUPA BRAZILCA KOJI JE RAZOČARAN NAPUSTIO HRVATSKU 'Smrzavao se u sobi? Pa on je odbio uređeni stan od 200 kvadrata u centru!'

Piše: damir begovićObjavljeno: 21. prosinac 2016. 18:23

Cibalijin predsjednik Miroslav Gagro ostao je osupnut medijskim istupom brazilskog nogometaša Tiaga, sad već bivšeg igrača vinkovačkog prvoligaša koji je u ponedjeljak raskinuo dvogodišnji ugovor i vratio se u Brazil.

- Ne bih se previše bavio Tiagom, on je prošlost. Međutim, radi zaštite digniteta kluba moram reći da je Tiago boravio u stadionskoj sobi isključivo zato što je odbio uređeni stan od 200 kvadrata u središtu grada jer ga nije htio dijeliti s Izraelcem Khatibom. Razlog? Nemam pojma niti me zanima. Ne znam ni kako se mogao smrzavati u sobi kad se prije tri mjeseca preselio kod prijatelja, pa nisu u rujnu bili temperaturni minusi... Ili sam nešto propustio?

Feđa Krvavac

Tiago tvrdi da mu nisu isplaćene čak tri mjesečne plaće...

- On je sam sebi sebi napravio problem time što nije otvorio obrt. Inače, prema njemu sam bio čovjek, pomagao sam mu i ovako i onako, dobio je i više nego što treba. Na kraju krajeva, nismo mu morali potpisati raskid ugovora. Iskreno, smatram da je on najbolji od svih naših napadača, smatram da njegova kvaliteta nije dovoljno iskorištena u prvom dijelu sezone, želio sam čak i da ostane na proljeće, ali... Nećemo više o njemu, on je aorist. Krivo mi je samo što je prema van poslana loša slika o klubu. I to u prvom redu iskrivljena jer ništa od onoga što je naveo nije istina.

Najavio je Gagro i prozračivanje svlačionice, odnosno značajne rekonstrukcijske zahvate koji će Cibaliju u drugoj polusezoni učiniti mnogo konkurentnijim čimbenikom u elitnom društvu.

- U siječanjskom prijelaznom roku dovest ćemo između četiri i šest novih igrača, pravih pojačanja. Moramo učiniti sve da ostanemo u Prvoj ligi jer ako ispadnemo, nema nam spasa. Papagajski to ponavljam, ali to je tako.

epa02718710 Peter Pacult, new coach of German fourth division soccer team RB Leipzig, poses for photographers at the August square in Leipzig, Germany, 05 May 2011.  EPA/JAN WOITAS
EPA/JAN WOITAS / EPA

Promjenu valja očekivati i u trenerskoj kabini... Razgovaralo se s bivšim trenerom Dynama Dresden, RB Leipziga, Rapid Beča...

- Ne znam odakle vam informacija o Pacultu. Ona nije netočna, ali on je samo jedan od osmorice trenera s kojima sam dosad razgovarao. U četvrtak u Zagrebu imam još jednu rundu pregovora, a nakon toga ću s užim krugom kandidata izići pred Nadzorni odbor i izabrati optimalno rješenje. Do kraja godine imat ćemo novog trenera - poručuje na kraju Gagro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:44