Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
PRVA HNL

HAJDUK UZ PUNO MUKE SLAVI POBJEDU Slaven Belupo se sjajno držao sat vremena, ali onda se ukazao nezaustavljivi Franck Ohandza i razveselio tribine

Hajduk je minimalno svladao Slaven Belupo u 5. kolu HNL-a rezultatom 1:0, a strijelac pogotka bio je Franck Ohandza Zoa u 62. minuti.
Piše: HinaObjavljeno: 11. kolovoz 2017. 11:21

HAJDUK - SLAVEN BELUPO 1:0 (Ohandza 62')

HAJDUK (4-3-2-1): Letica - Juranović, Nižić, Carbonieri, Fomitschow - Savvas, Radošević, Hamza - Pešić (od 46. Said), Vlašić (od 78. Kožulj) - Ohandza (od 82. Jandrek). TRENER: Joan Carrillo.

SLAVEN BELUPO (3-4-2-1): Marković - Katić, Musa, Međimorec - Purić, Vidović, Telushi (od 68. Bistrović), Vrljičak (od 88. Kendeš) - Trebotić, Bouadla (od 56. Pejić) - Ivanovski. TRENER: Željko Kopić.

-------------------------------------------------------------------------------

U dvoboju 5. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Slaven Belupa s 1-0 (0-0) i došli na drugo mjesto ljestvice.

Hajduk je na Poljudu slavio zasluženo pogotkom njihova "jockera" Franka Ohandze u 62. minuti, ali utakmice će se više pamiti po bakljadi i napuštanju terena od strane Torcide sredinom prvog dijela.

Najbolju priliku prvog dijela, u kojem je Hajduk više napadao, propustio je napadač gostiju Mirko Ivanovski kome je u 17. minuti pričuvni splitski vratar Letica obranio šut iz blizine. Bolju igru Splićana u nastavku okrunio je golom u 62. minuti Frank Ohandza, koji je iz blizine skrenuo u mrežu ubačaj s lijeve strane Fomitchowa. U samoj završnici je isključen igrač gostiju Vedran Međumorec.

Hajduk je sada drugi s 10 bodova, tri manje od vodećeg Dinama, a bod više od Rijeke i Slaven Belupa.

Pred 8000 gledatelja na stadionu Poljud sudio je Mlakar iz Zagreba.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 22:21