Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

HAJDUKOV RASPUCANI GOROSTAS S OSMIJEHOM NA LICU, TRENER BELUPA NIJE ŠUTIO 'Probleme ne krijem, no rješavamo ih unutar svlačionice'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. svibanj 2017. 22:54

Marko Futacs izašao je iz svlačionice s osmijehom na licu, vjerojatno će postati najbolji strijelac lige s dva gola protiv Belupa.

- Bila je dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Počeli smo dobro, želio sam završiti sve u prvih 20 minuta. Postigao sam dva pogotka, mogao sam još jedan, žao mi je što sam tom prilikom bio i malo sebičan, ali prvi put se nalazim u takvoj situaciji da se borim za naslov najboljeg strijelca. Vidjet ćemo, gledat ću utakmice u subotu, nadam se da ću ga i osvojiti - rekao je mađarski napadač.

Joan Carrillo bio je zadovoljan, prvenstvo je završio pobjedom.

- Odigrali smo dva različita poluvremena, u prvom smo bili bolji, igrali smo pametno, kontrolirali utakmicu i postigli pogotke. Marko Futacs je potvrdio da je dobar igrač, mogao je zabiti još jedan gol početkom drugog poluvremena kojim bi riješio utakmicu. Slaven je dobra momčad, ima kvalitetu i to je pokazala u drugom poluvremenu. Vrlo sam sretan zbog svoje momčadi i ponosan na igrače, zadovoljan sam pobjedom, nije puno ekipa slavilo u Koprivnici - naglasio je španjolski stručnjak.

Pohvalio je i navijače koji su u Podravini po običaju pojavili u velikom broju.

- Torcida je podržala momčad dok je ta podrška bila najpotrebnija.

Slavenov trener Željko Kopić čestitao je Hajduku na zasluženoj pobjedi.

- Bili su kvalitetnija momčad, zabili su ta dva gola. Mi svoje prilike nismo iskoristili. Znam da već neko vrijeme imam par igrača koji su izvan stanja, svjestan sam da u nekim trenucima igramo jako dobar nogomet cijelo ovo vrijeme, ali sam isto tako svjestan da nas određene nestabilnosti koštaju kvalitetnijeg rezultata. To je tako u sportu i nogometu, na kraju dobiješ ono što si zaslužio. Probleme ne krijem, no rješavamo ih unutar svlačionice - zaključio je Kopić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
27. travanj 2024 03:07