Vladimir Dugandzic / Hanza Media / Hanza Media
POČELE PRIPREME

HAJDUKOVCI PROŠLI SVA MOGUĆA TESTIRANJA, ALI JEDNA VIJEST POSEBNO JE ODUŠEVILA SVE NAVIJAČE Ohandzina ozljeda ipak je nešto lakše prirode

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. lipanj 2017. 14:11

Drugi dan priprema odradili su hajdukovci po grupama, dio na terenu, a drugi dio u ordinaciji. Na travnjaku je trenirao i Franck Ohandza, to je najbolja vijest za Bijele.

Ozljeda gležnja s kojom je ušao u pripreme ipak je lakšeg karaktera, pa se Kamerunac priključio momčadi. Bijeli su podvrgnuti nizu kinezioloških testova, kao i zdravstvenim i nutricionističkim pregledima. Terenske testove igrača u sklopu priprema za novu sezonu odrađuju stručnjaci Kineziološke službe pod vodstvom Marija Tomljanovića.

Split, 210716.
Stadion Poljud. 
Uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk - CSMS Iasi.  
Na fotografiji: Franck Ohandza. 
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX

Početkom idućeg tjedna prvotimci će na Gripama pri Institutu kineziologije u Splitu biti podvrgnuti laboratorijskim testovima u svrhu poboljšanja inicijalnih stanja.

U nutricionističkoj službi igrači prve momčadi obavljaju analizu energetskog potencijala i statusa uhranjenosti te ispunjavaju anketu o prehrambenim navikama i individualnim prehrambenim potrebama radi izrade individualnih jelovnika i, po potrebi, određivanja adekvatnih dodataka prehrani. Hajdukovci također prolaze nutricionističke edukacije pod nadzorom nutricionistkinje Olivere Stričević.

Linker
19. travanj 2024 11:20