CROPIX
PRIPREME ZA NOVU SEZONU

HAJDUKOVCI STIGLI NA PRIPREME U SLOVENIJU Putovali cijeli dan, pa se smjestili na Pohorju i odmah krenuli s treninzima, dolaze i dva pojačanja!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 26. lipanj 2017. 21:37

Hajduk je stigao na Pohorje, doputovali su u svoju slovensku bazu u hotel Habakuk ponad Maribora i odmah krenuli na trening, u popodnevnom terminu od 18 sati.

Cijeli dan putovanja, od 8.30 jutrom iz Poljuda do treninga na padinama mariborskog Pohorja, hajdučke već dobro poznate destinacije.

Na Pohorju će Hajduk ostati sve do subote 8. srpnja, za sada je zakazana utakmica 29. lipnja, dakle u četvrtak protiv Rudara iz Velenja kojega sada vodi Marijan Pušnik, lanjski trener "bijelih" za ljetnih priprema u Sloveniji.

Trener Hajduka Joan Carrillo poveo je 26 igrača, to su: Stipica, Grbić, Letica (vratari), te Bosančić, Barry, Jefferson, Prtajin, Vlašić, Futacs, Ohandza, Radošević, Juranović, Kožulj, Kalik, Pešić, Said, Nižić, T. Bašić, Memolla, Šehić, Fomitschow, Tudor, Ismajli, Jandrek, Erceg, Kovačević.

Očekuje se dolazak još jednog stopera, izravno na pripreme, a vjerojatan je i povratak Savvasa Gentsogloua, nakon 1. srpnja kad mu istječe ugovor s Barijem.

Time bi se zaokružila Carrillova formula za pripreme, 25 igrača i tri vratara.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:21