Ranko Suvar / Hanza Media / Hanza Media
SVE IMPRESIVNIJI KADAR

HIT HRVATSKOG PRVENSTVA SLAŽE MEGA-MOMČAD Stigla nova pojačanja, među njima i nasljednik Marka Pjace: 'Imali smo ponuda, ali ovo je dobra priča!'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 26. svibanj 2017. 19:21

Kad je Marko Pjaca u srpnju prošle godine napustio Dinamo, odnosno kad je ostvario transfer u Juventus, bilo je određenih priča da bi njegovo mjesto mogao zauzeti Eros Grezda, jedan od nositelja igre Lokomotive.

Međutim, sve je ostalo samo na pričama i nagađanjima, albanski je reprezentativac ostao na Kajzerici, ali ne zadugo. Ne, nije riječ o transferu u Dinamo, nego u - Osijek. Gotovo sve je dogovoreno, Grezda je već i stavio potpis na obvezu prema Osijeku, a skupa s njim Kajzericu će Gradskim vrtom zamijeniti i Petar Bočkaj.

Jučer su čelnici Lokomotive bili nedostupni, pa smo nazvali igračeva zastupnika koji nam je podrobnije objasnio situaciju.

- Na dobrom smo putu da završimo posao, načelno smo sve dogovorili, njegova želja je da ostane još koju godinu u Hrvatskoj, ali isto tako da napravi korak više. On sada ima reprezentativnih obveza, čeka ga utakmica protiv Izraela, ali kažem vam, u načelu smo se sve dogovorili - kazao je Grezdin menadžer Adrian Aliaj pa dodao:

- Bilo je još nekih ponuda i opcija, ali gledali smo što je najbolje za Erosa, gdje bi mogao najviše igrati, najviše napredovati i izabrali smo Osijek, koji je dobra priča. Sviđa nam se njihov projekt, pozitiva u klubu. Igrat će Euroligu i mislim da će se Grezda veoma dobro snaći u toj sredini.

Grezda s Lokomotivom ima ugovor do ljeta 2019. godine, no nismo uspjeli saznati o kolikoj se odšteti radi, baš kao ni u slučaju Bočkaja.

- To morate pitati ljude u klubu, ja zastupam igrača, mi smo svoje dogovorili s Osijekom, ostalo morate pitati čelnike Lokomotive - završio je Aliaj.

Linker
26. travanj 2024 15:27