Bišćan Rudeš / Srdjan Vrancic / Hanza Media
GOTOVA STVAR?

HRVATSKI HIT TRENER IPAK NA PRAGU VELIKOG ANGAŽMANA 'Posao nije gotov, ali da smo daleko odmakli u pregovorima...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. svibanj 2017. 23:43

Neki kažu da je to gotova stvar, drugi da su preostale formalnosti, treći tvrde da s ništa službeno neće dogoditi prije finala slovenskog Kupa, koje je na rasporedu u srijedu. Kako god bilo, Igor Bišćan mogao bi za koji dan i službeno biti predstavljen u Ljubljani. Tako barem govori Olimpijin vlasnik Milan Mandarić, koji jučer nije skrivao da Bišćana vidi na klupi svoga kluba.

- Ovako ću vam reći: posao nije gotov, Bišćan još nije potpisao ugovor, ali da ozbiljno razgovaramo, da smo vrlo daleko odmakli u pregovorima, lagao bih kada bih rekao da nije istina. Nećemo trčati pred rudo, dok sve nije do kraja dogovoreno, ali da je Bišćan ozbiljna opcija, da je blizu, to jest - kazao nam je Mandarić.

Solin,291016.
 Igraliste pokraj Jadra.
Utakmica FAVBET druge nogometne lige NK  Solin -  NK Rudes.
Na fotografiji: Igor Biscan , trener NK Rudes.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / CROPIX / CROPIX

Eto, tako govori čovjek koji Bišćana želi u Ljubljani, jasno, treba uzeti u obzir da Olimpija tek igra finale Kupa, da željno čeka taj trofej i da bi možda bilo kontraproduktivno objaviti ime novog trenera dok stari tek treba završiti posao. Zato možda Mandarić malo otpušta gas, ali sigurno je da je Bišćan, ako već i nije potpisao za Olimpiju, “prešao Breganu” i vozi u smjeru glavnog slovenskog grada.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 05:39