CROPIX
KAPETAN U SEDMOM NEBU

HUGO JE POSTAO NOVI JUNAK I MILJENIK, ALI NAJSRETNIJI ČOVJEK NA POLJUDU TOG DANA NIJE BIO HAJDUKOVAC 'Ovo je najljepši trenutak moje karijere!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. rujan 2017. 14:01

Luka Capan bio je junak Lokomotive na Poljudu, zabio je taj gol u zadnjim sekundama koji je Zagrepčanima donio bod. Dakako, trenutak je to koji će se dugo pamtiti.

- Zabiti Hajduku na Poljudu, u takvoj atmosferi, to je velika stvar. Mislim da je to najljepši trenutak moje dosadašnje karijere. Vidjeli ste da su me zahvatile emocije, skinuo sam i dres, trčao od sreće. Nisam ništa gestikulirao, nema tko što zamjeriti, samo sam bio sretan - pričao je dan kasnije Luka Capan, jedan od igrača koji su svojevremeno došli iz Dinama, ali je ostao u Lokomotivi.

- Ja sam sad igrač Lokomotive, nemam ugovor s Modrima i ne razmišljam o povratku. Koncentriran sam na Lokomotivu, dajem sve od sebe.

Na Poljudu je ušao s klupe i presudio. Inače, radi se o jednom od najpolivalentnijih igrača u momčadi, originalno je stoper, igrao je oba beka, zadnjeg veznog...

- A sad sam završio na krilu, ha-ha. Da, ispada da mogu igrati sve pozicije, što možda i nije dobro, u nekim je slučajevima i minus. Jer, nikako da se ustališ na svom mjestu, da uhvatiš kontinuitet. No, rekao sam treneru da sam spreman igrati što god traži od mene, ne bunim se.

Lokomotiva je u Splitu pokazala da vrijedi više od mjesta i bodova koje trenutno drži.

- Slažem se, vrijedimo više i to ćemo i pokazati. Odigrali smo nekoliko utakmica u kojima smo bili dobri, ali zbog pehova i nesreće na kraju nismo osvojili bodove. Pa, ako hoćete, i u Splitu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 16:22