CROPIX
TAKO GOVORE PRAVI ŠAMPIONI

I PREDSJEDNICA JE VEĆ ČESTITALA RIJEČANIMA, ALI ONI PORUČUJU 'Nije nam čestitala na tituli! Nemojte ni misliti ni pisati da smo već osvojili naslov'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 26. travanj 2017. 01:33

Do miks zone dopirala je pjesma iz riječke svlačionice. Neće nitko to reći na glas, ali potpuno je jasno da su Bijeli današnjom pobjedom napravili veliki korak prema naslovu prvaka. Čestitala im je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Na tituli?

- Nije čestitala na tituli, ima još dosta do kraja. Čestitala nam je na pobjedi, na dobroj borbi. Šteta što nismo ranije riješili pitanje pobjednika, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda – kaže Andrej Prskalo dodajući da su rezultat iz Koprivnice saznali s tribina.

- Bio sam koncentriran na utakmicu, nisam pratio, ali kada smo vidjeli da navijači slave jasno je što se događa. Plus osam? Lijepa prednost, ali treba ići utakmicu po utakmicu pa ćemo pričati kada sve završi – dodao je vratar Rijeke.

Nisu se Riječani zaletjeli ni pričama o naslovu prvaka. Na pitanje je li gotovo nije bilo potvrdnog odgovora.

- Je li osvojen naslov prvaka? Ne, ne nemojte tako ni pisati ni misliti. Kada bude službeno onda ćemo svi skupa slaviti. Prednost izgleda lijepo, ali moramo to dovršiti do kraja. Profesionalci smo i ne smijemo se niti jedan trenutak opustiti. U Puli smo imali dobru lekciju, možda smo se tamo malo prepali prilike koja nam se ukazala, ali protiv Osijeka je bila prava Rijeka koja ima agresiju, brzi protok lopte i mislim da smo u 90 minuta zaslužili sve ovo što nam se danas dogodilo. Idemo utakmicu po utakmicu, odraditi još što treba, a kada dođe vrijeme onda će sigurno biti prilike za slavlje. Do tada smo nogama čvrsto na zemlji – poručio je Stefan Ristovski.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 02:40