Screenshot: YouTube
NEIZVJESNIJE NE MOŽE

IMA LI BOLJE NAJAVE OKRŠAJA KOJE ČEKA CIJELA HRVATSKA? 'Borba Dinama i Rijeke za naslov prvaka bit će odlučena u Vinkovcima i Zaprešiću!'

Piše: damir begovićObjavljeno: 25. veljača 2017. 23:47

Austrijanac na klupi Cibalije Peter Pacult stvarno je tvrd pregovarač. Lakše je, dojam je, izvaditi mu zdrav zub, nego početni sastav uoči nedjeljnog prvenstvenog okršaja s Dinamom.

- Imam u glavi udarnih jedanaest, ali to ću do daljnjega zadržati za sebe. Neke stvari nisu za medije, molim da to shvatite i prihvatite - obratio se Pacult okupljenima na medijskoj konferenciji uoči Dinama.

Cibalijin trener ništa senzacionalno nije otkrio ni rečenicom “Dinamo je veliki favorit’’.

- Riječ je o najtrofejnijem hrvatskom klubu, zaista jako cijenim Dinamo. Pokušat ćemo pružiti što bolji otpor, treba vjerovati da možemo napraviti nešto, osvojiti štogod - dodao je Pacult.

Mnogo zanimljivije rečenice nizao je Mladen Matković, Cibalijin vratar, ali i kapetan:

- Katastrofa? Ne, ne strahujemo od katastrofe. Obje su momčadi pod podjednakim psihološkim pritiskom, vidjet ćemo tko će bolje odgovoriti na taj stres. U prilog će nam svakako ići stanje terena, koji neće biti u idealnom stanju, za očekivati je Dinamovu inicijativu i našu ekstremnu borbenost.

Dinamo za Rijekom zaostaje šest bodova. Dostižno za Modre?

- Itekako. Ima još mnogo utakmica, između ostalih i njihova dva međusobna sraza. Međutim, uvjeren sam da borba za naslov prvaka neće biti odlučena u tim dvjema utakmicama, nego u Vinkovcima i Zaprešiću - smatra Matković te umjesto zaključka glasno razmišlja:

- Rijeka je jesenas u Vinkovcima prosula dva boda, zašto ne bi i Dinamo?

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 13:15