Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
OSTALI SU REPOVI

INCIDENT U KOPRIVNICI Kaos nakon završetka utakmice: Armada pogodila pomoćnika upaljačem, pregršt isključenja kod vulgarnih Riječana

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. studeni 2016. 21:02

Puno se prašine diglo oko delegiranja Andreja Burila za suca koprivničke utakmice, iz Slavena Belupa izražavali su (doduše, neslužbeno) svoje nezadovoljstvo smatrajući da ih je osječki arbitar oštetio u prvom međusobnom ogledu s Rijekom na Rujevici.

Za vrijeme i nakon utakmice nezadovoljni su Burilom ovaj put bili Riječani, žalili su se na njegov kriterij dosuđivanja prekršaja i na neke navodno dvojbene procjene. Smatrali su da im Burilo ne dopušta razvijanje igre, a osim igrača i vodstva Rijeke veliko su nezadovoljstvo suđenjem izražavali i riječki novinari koji su doputovali u Koprivnicu. Činjenica je pak da Burilo nije svojim odlukama utjecao na rezultat, a konačni sud o njegovoj predstavi dat će sudački šefovi.

Zbog prigovora je s gostujuće klupe u 82. minuti udaljen službeni predstavnik Rijeke Ivan Mance, a nakon završetka utakmice crveni karton Burilo je pokazao igraču Rijeke Franku Andrijaševiću. Prema službenom zapisniku, on je nakon završetka utakmice došao do glavnog suca i svojih suigrača vičući im ‘’Ostavite smrada jednog na miru’’ te će sasvim sigurno propustiti sljedeću utakmicu s Cibalijom.

Koprivnica, 201116.
Gradski stadion. 
Utakmica 16. kola prve HNL izmedju NK Slaven Belupa i HNK Rijeke.
Na fotografiji: Armada.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Upisao je Burilo u zapisnik i da je u 88. minuti isključen pomoćni trener Rijeke Luka Brkljača zbog riječi “što nas zaje..., prekinite nas je...” upućenih pomoćnom sucu Daliboru Conjaru, te da je Armada pogodila prvog pomoćnika upaljačem i labelom.

Linker
19. travanj 2024 15:43